01.12.2017 ENGELSİZ YAŞAM FUARI

TÜRKİYE İŞ KURUMUNUN CNR 'DA DÜZENLEMİŞ OLDUĞU ENGELLİ YAŞAM FUARI'NA BİZLERİ DE DAVET ETTİLER.BİRÇOK FİRMANIN VE BELEDİYELERİN DE BULUNDUĞU FUARDA,ÇALIŞMAK İSTEYEN ENGELLİ ADAYLARIMIZ YETENEKLERİ DOĞRULTUSUNDA YÖNLENDİRMELER YAPILDI.FUARDA DİKKAT ÇEKEN KARELER DE VARDI.ENGELLİ KOROSU OLUŞTURAN BELEDİYELERDEN,YETENEKLERİNE GÖRE MESLEK EDİNMİŞ ADAYLARA,RESSAMLIK YOLUNDA İLERLEYEN KÜÇÜK KARDEŞLERİMİZDEN ,OYMACILIĞI SANAT EDİNMİŞ ADAYLAR.VE ENGELLİLERİMİZİN HAYATINI KOLAYLAŞTIRMAK İÇİN MEDİKAL ÜRÜNLERİNDE BULUNDUĞU FUAR 4 GÜN SÜRDÜ.BİZDE BEYKOZ BELEDİYESİ KARİYER MERKEZİ OLARAK ÇALIŞMAK İSTEYEN ADAYLARIMIZI BELEDİYEMİZİN ARACIYLA FUARA GÖTÜRÜP FİRMALARA BAŞVURU YAPMALARINI ,BİR NEBZEDE OLSA UMUTLARINA IŞIK OLMAYI GÖREV KILDIK.

AYRICA BEYKARMER OLARAK ENGELLİ ADAYLARIMIZIN GÜNÜNÜ KUTLUYORUZ VE HER İNSAN ENGELLİ ADAYIDIR DİYORUZ.

BEYKOZ KARİYER MERKEZİ

İŞİMİZ İŞİNİZ